Aurelian Temișan, din nou, pe scena Casei de Cultură

264
Aurelian Temișan, din nou, pe scena Casei de Cultură - temisan2-1557766794.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii sunt invitați, miercuri, 15 mai, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la piesa "Încă nu, dar o să fie", de Ray Cooney și John Chapman, în regia lui Șerban Puiu. Din distribuție fac parte: Aurelian Temișan, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu/Valeria Stoian, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Ștefan Velniciuc, Irina Noaptes, Raluca Ghervan, Mihnea Nicolau și Claudia Ene. Organizatorii spun că aceasta este o comedie de excepție, în care o haină de blană buclucașă produce situații imprevizibile. 


Producția Teatrului "Elisabeta" este, de fapt, o adaptare după piesa "Not now darling", o comedie de situație în care intrigile amoroase dau naștere unor situații comice irezistibile.


Astfel, de la bun început, spectatorii sunt introduși în spațiul exclusivist al unui salon de blănuri de lux din Londra. Aici îl regăsim pe Gilbert, proprietarul salonului și pe partenerul său de afaceri, Arnold.


Pentru a o impresiona pe viitoarea sa amantă, Janie, fără a-i da însă nimic de bănuit soțului acesteia, Gillbert pune la cale o tranzacție mai dubioasă. La ce mijloace apelează amanta pentru a-i manipula pe cei doi bărbați? Cum se intensifică acțiunea, atunci când soția lui Gilbert își face subit apariția în magazin? Ce se întâmplă când în peisaj apare amanta soțului lui Janie sau atunci când Gilbert aruncă totul asupra lui Arnold? Veți vedea dumneavoastră, vizionând piesa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6297 secunde