Acțiune umanitară la Liceul Internațional de Informatică

Au strâns bani pentru ajutorarea sinistraților turci

385
Au strâns bani pentru ajutorarea sinistraților turci - liceuinformatica-1320255119.jpg
Continuând tradiția de a-i învăța pe elevi comportamente pro-sociale, Clubul Community Service al Liceului Internațional de Informatică, împreună cu prof. Claudia Bosoancă, a organizat, ieri, o expoziție de produse de panificație cu vânzare, pentru strângere de fonduri. Această activitate are scopul de a ajutora victimele cutremurului ce avut loc în provincia Van din estul Turciei, în urmă cu o săptămână. Produsele oferite spre vânzare au fost pregătite de elevi, de profesori, dar și de bucătarii liceului.
În primele două recreații, s-au strâns 1.025 de lei, iar inițiatorii acțiunii sperau ca, până la sfârșitul zilei, suma să devină mai mare. Banii strânși la Constanța, împreună cu fondurile strânse în celelalte orașe ale țării unde există școli din cadrul Instituțiilor de Învățământ Lumina (București, Iași, Timișoara, Cluj și Ploiești), vor fi trimiși fundației Kimse Yok Mu (Nu este nimeni?), care se ocupă cu plasarea fondurilor pentru victimele cutremurului din provincia Van.
"Ne așteptăm ca exemplul Liceului Internațional să fie urmat și de alte școli sau licee din Constanța. Vă oferim cooperare", a declarat Ioana Stoichiță, departament relații cu publicul al Liceului Internațional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Octombrie 2011
Stire din Actual : Bilanțul cutremurului din Turcia
Pagina a fost generata in 0.2174 secunde