Au pierdut funcția în urma contestării interviului de la concursul pentru directori

2731
Au pierdut funcția în urma contestării interviului de la concursul pentru directori - 3metodologie-1639293511.jpg
Sâmbătă, 11 decembrie, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a afișat rezultatele după contestații ale interviurilor la concursul pentru funcțiile de director și director adjunct ediția 2021.

Nouă candidați au avut curajul de a contesta 13 interviuri, dar din păcate nouă s-au întors cu note mai mici.

În deschiderea listei, candidata de la Liceul Teoretic „Carmen Sylva” din Eforie, care primise nota 9 la interviu, după contestare a primit 7,60. Mai dramatic este pentru candidata care câștigase funcțiile de director și director adjunct la Liceul Tehnologic „Ioan N. Roman” din Constanța și care, în urma contestării, le-a pierdut pe amândouă, fiind depunctată de la 7,80 la 5,40, respectiv de la 7,40 la 6.

La polul opus, candidatele la funcția de director de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” Medgidia și Școala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă aveau să primească note semnificativ mărite: de la 6,40 la 9,20 (Medgidia), respectiv de la 6,60 la 8,40 (Poarta Albă). De asemenea, aceeași candidată care a câștigat la Poarta Albă a primit notă majorată și la interviul de la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” – de la 6 la 7,60. Este vorba despre prof. Florentina Țigmeanu, candidata care a avut curajul să rupă tăcerea și astfel curajul ei a fost răsplătit. Vom reveni în ediția de mâine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5415 secunde