Au început înscrierile la Universitatea "Ovidius"

102
Au început înscrierile la Universitatea

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța organizează înscrieri pentru concursul de admitere pentru anul universitar 2014-2015 în cadrul institutului studiilor doctorale, astfel: în perioada 1 - 13 septembrie 2014, pentru toate domeniile de doctorat exceptând domeniile medicale; în perioada 1 - 17 septembrie 2014, pentru domeniile medicale. Înscrierile se fac la sediul UOC din Bd. Mamaia 124, sala P2, parter, în intervalul orar 10.00 – 16.00, de luni până vineri, iar sâmbătă în intervalul orar 10.00 - 12.00. 
Domeniile de doctorat ale universității sunt administrate și organizate în 4 școli doctorale, aprobate de Senatul UOC, astfel:


Școala doctorală de Științe umaniste: cu domeniile Filologie și Istorie;
Școala doctorală de Științe aplicate cu domeniul: Biologie;
Școala doctorală de Medicină cu domeniile: Medicină și Medicină dentară;
Școala doctorală de Teologie cu domeniul: Teologie.


Pentru ciclul de studii universitare de doctorat admiterea în anul universitar 2014 - 2015 se realizează pe bază de competiție în școlile doctorale acreditate sau autorizate provizoriu, în domeniile de studii universitare de doctorat aprobate în cadrul acestora, pe locuri cu finanțare de la bugetul de stat și pe locuri cu taxă. 


Concursul de admitere la studii universitare de doctorat în cadrul UOC se desfășoară în perioada15 - 20 septembrie 2014 și constă în susținerea a unei sau mai multor probe în cadrul căruia se analizează preocupările științifice ale candidatului, aptitudinile lui de cercetare și tema de cercetare propusă, precum și cunoștințele candidatului în tematica anunțată. În funcție de specificul domeniului, pot fi prevăzute în cadrul concursului de admitere și alte probe (chiar eliminatorii), la solicitarea conducătorilor de doctorat titulari și cu acordul Consiliului școlii doctorale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6262 secunde