Atelierul Zânelor se întoarce, la Constanța, pentru cei mici

134

Articole de la același autor

Zânele de la Junior Chamber International (JCI) s-au pregătit temeinic pentru sărbătorile de iarnă, aducându-le constănțenilor, pentru a 16-oară consecutiv, un eveniment inedit și mult așteptat de toată lumea. Astfel, Atelierul Zânelor își redeschide porțile duminică, 10 decembrie, începând cu ora 16.00, la hotelul "Ibis".

Cu această ocazie, JCI Constanța dăruiește magie la Atelierul Zânelor, prin joc și multă distracție. Pe această cale, zânele invită toți copiii, cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, alături de părinți, pentru a participa la numeroase ateliere de creație, în cadrul cărora pot confecționa obiecte și decorațiuni frumoase, dar - cel mai important - să petreacă timp magic împreună, în familie, alături de ele și animatori costumați în personajele favorite ale copiilor.

Un număr de aproximativ 60 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zânele JCI Constanța, timp de trei ore. Prin rotație, echipele vor participa la cele cinci ateliere de creație.

Locurile sunt limitate, așadar grăbiți-vă să vă înscrieți la numărul de telefon: 0732 883 443.

Dintre activitățile din cadrul Atelierului Zânelor, amintim: Atelierul Zânei Scrisorii, Atelierul Zânei Brăduțului, Atelierul Zânei Merindelor, Atelierul Zânei Ornamentelor și Atelierul Zânei Zăpezii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Social : JCI Constanța recrutează noi membri
Pagina a fost generata in 0.2578 secunde