Astăzi, se discută dreptul la vot al elevilor

132
1
Astăzi, se discută dreptul la vot al elevilor - dreptlavot-1423506942.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, va avea loc ședința Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din cadrul Camerei Deputaților, în care se va discuta inițiativa legislativă ce vizează reacordarea dreptului de vot reprezentantului major al elevilor în cadrul Consiliului de administrație a unităților de învățământ preuniversitar.

Dreptul de vot al elevului în CA nu reprezintă o noutate pentru sistemul de învățământ românesc, Legea învățământului 84/1995 împreună cu Regulamentul de organizare a unităților de învățământ din România din 2005 acordând elevului vocea pe care o merită într-un for deliberativ la nivelul școlii.

Nu în ultimul rând, dreptul de vot al reprezentantului elevilor în Consiliul de administrație consolidează poziția consiliilor școlare ale elevilor, asigurând reprezentativitatea elevilor la nivel școlar, responsabilizând, prin creșterea gradului de importanță a vocii elevilor, demersurile pe care structura reprezentativă a elevilor la nivel școlar le realizează. 

Comentează știrea

MIHA
10 februarie 2015
LUCRU DOMICILIU

Afacerile sunt viitorul, iar internetul in ziua de azi este folosit in mai toate domeniile. Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent., Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul "info" la email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy la Constanța
Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : La mulți ani, maestre!
Pagina a fost generata in 1.4212 secunde