Astăzi, se alege președintele Senatului Universității "Ovidius"

5023
24
Astăzi, se alege  președintele Senatului  Universității
Conform calendarului alegerilor pentru conducerile din Universitatea "Ovidius", astăzi, începând cu ora 16, în Sala Senatului din Campus, a fost fixată alegerea președintelui Senatului universitar. Care, conform situației, respectiv înscrierea unui singur candidat în persoana prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure, decanul Facultății de Științe Economice, pare doar o simplă formalitate.

Având în vedere că prof. Dănuț Epure este candidat și la funcția de rector, în cazul în care acesta va fi votat pe 24 februarie, cel mai probabil în vară, după ce va primi confirmarea ministerială, va fi ales un înlocuitor în funcția de președinte al Senatului, conform prevederilor articolelor din Carta Universității "Ovidius".

Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
profesor
19 februarie 2012
Succes Dle. Epure

Va dorim succes si pentru functia de presedinte,dar sa stiti ca intreg UOC va este aproape si la alegerile din 24 februarie.Ne bazam pe dumneavoastra

cadrele didactice
19 februarie 2012
succes

cadrele didactice din uoc va sustin.succes domnule epure tiberius. pe 24 universitarii vor striga habemus rector danut epure!

studentii din uoc
19 februarie 2012
va sustinem

speram ca dupa 24 februarie sa va avem ca rector.este timpul schimbarii,este timpul ca cineva sa ne promoveze p plan local ,national si international!

profesorii din medicina
19 februarie 2012
Suntem mai mult casiguri ca tandemul EPURE+BORDEI va reusi

Credem in acest parteneriat ca va reusi sa se ocupe intr-adevar de probleme reale ale profesorilor din UOC si sa nu le ignore precum Mihai Girtu si Mamut Eden,acesti doi profesori care sunt preocupati mai mult de bani si avizi de functii

medicina
19 februarie 2012
......

va sustinem pentru functia de presedinte al senatului pentru ca stim ca sunteti un om de cuvant.bazati-va pe cadrele didactice din medicina

forta si valoarea
19 februarie 2012
viva

forta si valoarea domnilor epure si bordei va nauceste! inca o sa mai stati nedormiti domnilor gartu , mamut & co

sergiu nicolaescu
19 februarie 2012
tandemul

sunteti un fleac , randemul epure-bordei v-a ciuruit!

observator
19 februarie 2012
GIRTU+TARALUNGA=complicitate la trafic de influenta si luare de mita

Dle. Girtu,spune-ti cati bani v-a dat Decanul Facultatii de Farmacie Taralunga ca sa mutati la Fac. de Fizica acei studenti timp de 1 an ca sa nu ajunga plangerile la .D.N.A. pentru luare de mita?Stiti ca exista pe un telefon HTC o inregistrare audio-video cu TARALUNGA vorbindu-le studentilor mutati la fizica si in care TARALUNGA ii ruga pe studenti sa nu vorbeasca cu nimeni pentru situatia creata?CU ASTFEL DE PERSOANE SE ASOCIAZA "CINSTITUL" MIHAI GIRTU SI LA ASTFEL DE FAPTE ESTE COMPLICE MIHAI GIRTU.

cultura educatie
19 februarie 2012
va sustinem

vrem cultura, vrem educatie ,vrem epure rector si bordei presedinte!

asociatia
19 februarie 2012
???

don gartzu spaga ce ve-ti face in cazul in care epure o sa iasa rector? ce se va intampla cu orele de la farmacie de la spagalunga?

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Luni, 20 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Intrare gratuită la Cityplex !
Pagina a fost generata in 1.7702 secunde