Astăzi începe JazzUp Sea, la Constanța

267
Astăzi începe JazzUp Sea, la Constanța - astaziincepejazzupsea-1533139611.jpg

Articole de la același autor

Pasionații de jazz și experiențe muzicale inedite sunt așteptați la Constanța, începând de astăzi și până pe 5 august, la prima ediție a JazzUp Sea. Organizatorii festivalului care debutează la Constanța își propun să poarte publicul prin teritorii muzicale noi, invitându-l să își revigoreze imaginea despre jazz și muzică în general.


Astfel, pe lângă unii dintre cei mai interesanți muzicieni internaționali ai momentului, pe scenă vor urca și câțiva dintre cei mai valoroși reprezentanți ai jazz-ului românesc. Intrarea la toate evenimentele din cadrul festivalului este liberă.


La ediția din 2018, concertele JazzUp Sea se vor desfășura în locuri atent alese din Constanța: Piața Ovidiu, Cazino, Muzeul de Arheologie, Muzeul de Artă și Centrul Multifuncțional "Jean Constantin". 


Concertul de deschidere are loc în această seară, de la ora 19.30, în Piața Ovidiu, și va fi susținut de Alexis Cardenas & Recoveco, cu muzică din Mexico, Cuba, Columbia, Argentina și Venezuela. Mâine, de la ora 19.30, pe faleza de la Cazino, Elena Mîndru quintet va susține spectacolul "Lighthouse", iar sâmbătă, 4 august, Sala "Jean Constantin" va găzdui, de la ora 20.30, un program cu artiștii Elena Mîndru, Răzvan Popovici, Valentin Șerban și Ioan Dragoș Dimitriu. JazzUp Sea se va încheia duminică, cu un spectacol clasic, de la ora 11.00, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, și cu un spectacolul "Afrodizzy", de la ora 18.00, la Muzeul de Artă.


JazzUp Sea este un proiect organizat de Asociația CultART și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1992 secunde