Artiștii se pregătesc pentru Bienala Internațională de Pictură

244
Artiștii se pregătesc pentru Bienala Internațională de Pictură - artistii1-1566493114.jpg

Articole de la același autor

În perioada 6 septembrie - 10 octombrie, pictorii constănțeni, dar și cei din întreaga lume sunt invitați să participe la Bienala Internațională de Pictură "Alexandru Ciucurencu", care va avea loc la Tulcea. Manifestarea este dedicată pictorului Ciucurencu, decedat în urmă cu 42 de ani. Evenimentul va fi găzduit de Muzeul de Artă Tulcea, condiția de participare fiind ca oaspeții să aducă numai lucrări realizate în ultimii doi ani. 


Desigur, spun organizatorii, fiecare artist poate participa cu maximum două lucrări având dimensiunea minimă de 50x50 cm și maximă 100x100 cm (în situația în care vor fi mulți participanți înscriși, organizatorii își rezervă dreptul de a expune o singură lucrare care va fi selectată de comisia de concurs). De precizat că nu vor fi admise lucrări realizate în tehnici digitale ca printuri 2D sau 3D, fotografii, ci doar lucrări de pictură. 


Lucrările pot fi transmise în perioada 18 iulie - 31 august, prin curier rapid, la Muzeul de Artă Tulcea. 
În ceea ce privește juriul, acesta va fi format din critici de artă și artiști plastici. La final, se vor acorda trei premii (I, II și III) la care se adaugă trei mențiuni.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6484 secunde