Artiștii constănțeni își încântă publicul și-n vreme de criză

478
Artiștii constănțeni își încântă publicul și-n vreme de criză - artistiisursaolegdanovski-1587475877.jpg

Articole de la același autor

Artiștii Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" merg mai departe cu proiectul lor, de a susține mini-recitaluri de acasă, pentru publicul constănțean.

O altă soprană extrem de talentată, Stela Sârbu, și-a încântat fanii, zilele trecute, prin interpretarea melodiei "Non ti scordar di me", de E. De Curtis, aceasta putând fi vizionată, în continuare, pe pagina de facebook a instituției de cultură.

Stela Sârbu este angajată a teatrului din anul 1996, ea fiind absolventă a Academiei de muzică "Gavriil Musicescu" din Chișinău. În timpul facultății, a luat lecții de la Mira Zakai, cunoscuta maestră din Israel.

Inițial, a optat pentru Timișoara, dar, pentru că la Operă nu aveau locuri pentru debutanți, a fost trimisă la Constanța, de unde nu a mai plecat de atunci.

La malul mării, a urcat prima dată pe scenă în spectacolul "Rigoletto", în rolul contesei de Ceprano. Au urmat o serie de spectacole importante, cum ar fi "Romeo și Julieta", "Cavalleria rusticana", "Madama Butterfly", de Giacomo Puccini și multe altele. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
Stire din Cultură-Educație : Un nou spectacol online pentru melomani
Pagina a fost generata in 0.3285 secunde