Evenimentul artistic al anului la Pavilionul Expozițional

Artiști de top ai României vin la Târgul de iarnă din Constanța

1298

Articole de la același autor

Alăturându-se bogatei agende de evenimente culturale pe care autoritățile constănțene le-au pregătit acum, la final de an, Centrul Cultural Județean Con-stanța "Teodor T. Burada" organizează, până pe 23 decembrie, în premieră, "Târgul de iarnă", la Pavilionul Expo-zițional din Constanța, un eveniment deosebit de important, cu invitați pe măsură: Anna Lesko, Anda Adam, DJ Rino și Silvia, Lidia Buble, Fuego, Pepe, Mihai Mărgineanu Band și mulți alții.


"Această primă ediție a «Târgului de iarnă», pe care o organizăm cu suportul Consiliului Județean Constanța, consti-tuie o oportunitate de a promova atât activitatea instituției noastre, dar și de a le insufla spectatorilor și participanților respectul față de valorile pur românești. O nouă provocare este mereu șansa unei experiențe, căreia sperăm să-i facem față cu succes, pentru ca în anii viitori să fim și mai buni", mărturisea, la deschiderea evenimentului, Doina Voivozeanu, directorul Centrului "Th. Burada".


Așadar, la Pavilionul Expozițional, veți putea urmări seară de seară numeroase concerte, dar și momente artistice, care vor cuprinde spectacole de colinde și datini de iarnă, ateliere de lucru pentru copii, concursuri interșcolare de ornare a brazilor, cursuri de inițiere în desenul 3D, teatru pentru copii.


Din programul evenimentelor
Astă-seară, de la ora 18, pe scena exterioară vor urca ansamblul Elpis și în varianta Junior, precum și Ionuț Galani & Band. 


Joi, 15 decembrie, de la aceeași oră, constănțenii prezenți la Pavilion vor fi încântați de Ceata de colindători din Gârliciu, dar și de colindele Luanei Tudorache, Mircea Cazan încheind cea de-a patra zi de târg cu un concert.


Vineri, 16 decembrie, e rândul grupului de colindători "Doina Costeștilor" din Botoșani și al concertului Annei Lesko, care pregătește atmosfera pentru un week-end plin de vedete.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3921 secunde