Apel la candidații pentru posturile libere în învățământ. "Înscrierile pot fi făcute și online!"

Luni, 13 Iulie 2020
168
Săptămâna a debutat cu aglomerație mare în curtea Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Zeci de cadre didactice și viitoare cadre didactice s-au adunat, încă de dimineață, pentru a-și depune dosarele de înscriere pentru concursul de titularizare sau pentru una dintre etapele de ocupare a posturilor din învățământul preuniversitar.

Din păcate, oamenii s-au îmbulzit pe scările și în fața instituției, uitând și de distanța necesară a fi păstrată pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2, dar și de purtarea măștii de protecție. Conducerea ISJ susține că le-a atras atenția în repetate rânduri să nu se mai înghesuie și să aleagă varianta transmiterii documentelor online. "Înscrierile se pot face și on-line. Pe site-ul ISJ, la secțiunea Concurs național pentru ocuparea posturilor, este precizat la Înscrierea candidaților. În mod frecvent, angajații ISJ le solicită candidaților să păstreze distanțarea socială, în acest sens spațiul exterior al ISJ având marcaje specifice. Vom insista cu informarea candidaților cu privire la posibilitatea de înscriere on-line", a declarat inspectorul școlar general, prof. Sorin Mihai.

Conform calendarului publicat de Ministerul Educației, proba scrisă va avea loc pe 29 iulie.Pagina a fost generata in 0.3057 secunde