ANUNȚ PENTRU FANI: Ed Sheeran ia o pauză în cariera muzicală

132
ANUNȚ PENTRU FANI: Ed Sheeran ia o pauză în cariera muzicală - dddd-1577201969.jpg

Articole recomandate

Cântărețul britanic Ed Sheeran a anunțat că va lua o pauză de la activitatea muzicală și de la rețelele de socializare, după ce a muncit ''non stop'' în ultimii doi ani, potrivit Press Association, citată de Agerpres.

Artistul a anunțat că va reveni cu piese muzicale noi după ce va călători, va scrie, va citi și după ce își ''va trăi viața un pic mai mult''.

"Bună tuturor. O să iau din nou o pauză", a scris Ed Sheeran, în vârstă de 28 de ani, într-un mesaj adresat celor 32,2 milioane de urmăritori ai săi pe Instagram.

"Epoca și turneul 'Divide' mi-au schimbat viața în atât de multe feluri, dar acum s-au terminat și este vremea să ies în lume și să văd mai multe".

"Am lucrat non-stop din 2017 așa că voi lua o pauză pentru a călători, a scrie și a citi. Nu voi mai fi prezent pe nicio platformă de socializare până când va veni vremea să mă întorc".

"Familiei și prietenilor mei, ne vom vedea cu următorul prilej, iar fanilor mei, mulțumesc că ați fost mereu minunați. Promit să revin cu piese noi atunci când va fi vremea și după ce mi-am mai trăit un pic viața ca să am despre ce să scriu".

Artistul și-a schimbat fotografia de profil într-o imagine alb-negru cu textul BRB, acronimul expresiei ''be right back'' (''voi reveni curând'', n.red.).

Ed Sheeran a mai luat o pauză de la activitatea muzicală și de la platformele de socializare în 2016.

Muzicianul născut în comitatul Suffolk a susținut recent turneul ''Divide'', care a durat doi ani și a luat sfârșit anul acesta, în timpul căruia a cântat pentru 9 milioane de admiratori în aproape 50 de țări, susținând 260 de concerte.

Seria de concerte a debutat în martie 2017, iar muzicianul a petrecut 893 de zile în turneu.

Cel mai recent album al cântărețului, ''No. 6 Collaborations Project'', a fost lansat anul acesta și s-a aflat în fruntea clasamentelor muzicale timp de mai multe săptămâni.

Ed Sheeran a fost numit recent artistul numărul unu al deceniului de Official Charts Company, după ce s-a aflat de 12 ori pe prima poziție a clasamentului oficial de single-uri și de albume în perioada 2010-2019, performanță neegalată de niciun alt artist în această perioadă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
Stire din Cultură-Educație : Ce filme puteți viziona în acest weekend
Pagina a fost generata in 0.8545 secunde