Andra, 3 SUD EST și Alex Velea cântă azi la Constanța

1134
Andra, 3 SUD EST și Alex Velea cântă azi la Constanța - andra-1567173850.jpg

Articole de la același autor

Mult așteptatul turneul Carrefour "Live & Crunchy" a ajuns la Constanța. Începând de astăzi, 30 august, constănțenii sunt așteptați în parcarea Centrului Comercial "TOM", alături de prieteni și familie pentru o extra-porție de distracție "Live & Crunchy". Turneul este inspirat de atmosfera festivalurilor de muzică, unde oamenii sunt aduși împreună de energia muzicii bune, de mâncarea gustoasă și de multitudinea opțiunilor de activități distractive.


Andra, 3 SUD EST și Alex Velea sunt doar câțiva dintre artiștii "Live & Crunchy", care vor putea fi ascultați în cadrul festivalului Carrefour. Spectacolul vizual și muzical este completat de scena sub formă de tir, dar și de artificii, confetti, jocuri de lumini, dansatori și animații special create. 


Pe tot parcursul festivalului, cei prezenți se vor bucura de o zonă de food-court, cu preparate delicioase, dar și de sesiunile de live cooking susținute de Ciprian Ogârcă, câștigatorul show-ului Masterchef, din sezonul 4. 


Pe lângă muzica live și experiențele diverse, cei care doresc să își facă cumpărăturile în Carrefour Constanța, în perioada 30 august - 1 septembrie, 20:00 – 24:00, beneficiază de 10% reducere la coșul de cumpărături Carrefour.
Turneul Live&Crunchy, organizat de Carrefour România, oferă clienților o experiență completă: o zi alături de familie și prieteni, muzică bună, mâncare delicioasă, zone de relaxare, totul într-un loc familiar și accesibil – parcarea Centrului Comercial TOM. Concertul din Constanța este al nouălea eveniment marca Live&Crunchy de anul acesta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7959 secunde