Anchetă la Școala nr.29. Declarațiile șefului ISJ Constanța

484
Anchetă la Școala nr.29. Declarațiile șefului ISJ Constanța - 0252157dfd9e4968a0df0e0fa60681cc-1601881541.jpg

Articole de la același autor

Șeful ISJ Constanța se află, la această oră, la Scoala nr. 29, pentru a efectua o anchetă cu privire la scandalul în care mai mulți elevi au fost amendați pentru că au fost găsiți în curtea școlii.


Potrivit prof. Sorin Mihai, unii dintre tinerii depistați în curtea școlii nu mai erau elevi, ci absolviseră deja gimnaziul.


Acesta susține că, potrivit regulamentului, elevii nu au acces în curtea unității de învățământ în-afara orarului școlar.


"Începând de mâine, vom căuta să găsim un alt cadru didactic, pe care să îl numim prin detașare pentru funcția de manager școlar", a anunțat șeful ISJ.


Prof. Sorin Mihai susține că au fost nenumărate sesizări de-a lungul timpului cu privire la accesul diferitelor persoane în curtea școlii. "Din păcate, gardul unității de învățământ este deteriorat și neadecvat, fiind prea jos, iar accesul se poate face foarte ușor, ceea ce nu este normal. Situația este veche, treneaza de aproximativ 4 ani, dar nu s-au luat măsuri pentru a se remedia", a mai spus inspectorul școlar general.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9472 secunde