Anca Țurcașiu aduce "Amorul în farmacie"

Duminică, 21 Octombrie 2018
285
Constănțenii care aveau bilet, în această seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la piesa "Haimanaua", nu vor mai putea vedea acest spectacol. Organizatorii au anunțat că, din cauza unei probleme de sănătate a Adelei Popescu, spectacolul a fost anulat.

Pentru că foarte multă lume a apucat să-și achiziționeze bilete, show-ul a fost înlocuit cu "Amor în farmacie", în regia lui Dan Tudor. Din distribuție fac parte: Anca Țurcașiu, Liliana Pană, Dragoș Ionescu, Dan Tudor și Andrei Duban.

Aceasta este considerată a fi o comedie-farsă, realizată după clasicul francez Eugene Labiche, abil maestru al qui-pro-quo-urilor și răsturnărilor de situații comice.

Acțiunea începe cu un farmacist de provincie terorizat de o soție aprigă și geloasă, în cârdășie cu colocatarul său, cu o nevastă tânără și atrăgătoare. Sosirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soției doctorului, îndepărtat prin delațiuni de către actualul soț, produce o sarabandă de încurcături, de situații comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă și le savurează cu plăcere. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2358 secunde