Anca Țurcașiu aduce "Amorul în farmacie"

316
Anca Țurcașiu aduce

Articole de la același autor

Constănțenii care aveau bilet, în această seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la piesa "Haimanaua", nu vor mai putea vedea acest spectacol. Organizatorii au anunțat că, din cauza unei probleme de sănătate a Adelei Popescu, spectacolul a fost anulat.

Pentru că foarte multă lume a apucat să-și achiziționeze bilete, show-ul a fost înlocuit cu "Amor în farmacie", în regia lui Dan Tudor. Din distribuție fac parte: Anca Țurcașiu, Liliana Pană, Dragoș Ionescu, Dan Tudor și Andrei Duban.

Aceasta este considerată a fi o comedie-farsă, realizată după clasicul francez Eugene Labiche, abil maestru al qui-pro-quo-urilor și răsturnărilor de situații comice.

Acțiunea începe cu un farmacist de provincie terorizat de o soție aprigă și geloasă, în cârdășie cu colocatarul său, cu o nevastă tânără și atrăgătoare. Sosirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soției doctorului, îndepărtat prin delațiuni de către actualul soț, produce o sarabandă de încurcături, de situații comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă și le savurează cu plăcere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Horațiu Mălăele este,  din nou, "orb"
Pagina a fost generata in 0.3319 secunde