Alternativa la telecomandă

298

Articole de la același autor

Teatrul "Oleg Danovski"
Joi, 9 februarie, de la ora 18, conducerea Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" a programat grandiosul spectacol de operă "Aida" de Giuseppe Verdi, în regia artistică semnată de Eleonora Constan-tinova, iar scenografia aparținându-i lui Grigore Gorduz. Probabil va fi un fel de repetiție generală cu public înaintea turneului programat a începe din 19 februarie în orașe din Elveția.
Duminică, 12 februarie, tot de la ora 18, este rândul spectacolului "Don Pasquale" de Donizetti să mai dezghețe sufletele melomanilor constănțeni. Recenta premieră de la cea de-a XXXVII-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului poartă amprenta regizoarei Lucia Cicoară-Drăgan.

Librăria Cărturești
Joi, 9 februarie, de la ora 18, la Librăria Cărturești, din CityMall, cei mici sunt invitați la un spectacol cu păpuși după povestea lui Christian Andersen "Crăiasa Zăpezii".

Teatrul de Stat
Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 19, pe scena Teatrului de Stat, Marian Adochiței, Dana Dumitrescu, Georgiana Mazilescu, Florina Bulgaru / Flavia Călin, Luiza Toma, Andu Axente, Laura Iordan, Andrei Cantaragiu, Lana Moscaliuc, Adrian Dumitrescu, Florentin Roman, Georgiana Bumbac, Alice Safta, Andreea Țuțui, Iza Bumbac vor da viață personajelor lui Moliere din piesa "Bolnavul închipuit".
Duminică, 12 februarie, tot de la ora 19, un alt mare clasic al literaturii universale va face deliciul publicului constănțean. Premiera piesei "Cum vă place" de W. Shakespeare, în regia tânărului Dan Vasile, a avut loc în aer liber, actuala montare fiind atent regândită.
Biletele se pot procura de la Casa de bilete a Teatrului, b-dul Ferdinand 11, telefon 0241 488247 sau de la Agenția de bilete din b-dul Tomis 97. Prețul biletelor este de 25 lei, elevii, studenții și pensionarii beneficiind de o reducere de 10 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Insomniacii" vor bântui Cafe d’Art
Marţi, 31 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Scaiul" se ține la Teatrul de Stat
Pagina a fost generata in 0.5739 secunde