Altă echipă la IȘJ Constanța, dar cu aceeași conducere. Deocamdată!

2707
În așteptarea publicării listei oficiale a noilor directori interimari numiți de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, promisă de prof. Floriana Petre, inspector școlar general adjunct - procedură respectată de majoritatea inspectoratelor din țară (Arad, Dolj, Botoșani, Maramureș etc.) -, aflăm, pe surse, modificările din viitoarea organigramă din str. Mihai Eminescu nr. 11.

Aflată în concediu de odihnă, prof. Mirela Pisaltu a încetat să se mai ocupe de managementul resurselor umane începând cu data de 20 august, urmând ca de la 1 septembrie să se întoarcă la catedra de franceză. Titulară a Școlii gimnaziale nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, prof. Pisaltu a făcut parte din echipa IȘJ Constanța după ce, în prealabil, a deținut funcția de director al Liceului Teoretic „Emil Racoviță” din Techirghiol.

De la 1 septembrie, norma sa va fi preluată de prof. Mihai Stere, titular al catedrei de economie a Liceului tehnologic „Dimitrie Leonida”, actualmente director adjunct al Liceului teoretic „Lucian Blaga” din Constanța.

Întrucât pentru compartimentul care se ocupă de managementul resursei umane este o perioadă foarte grea, cea de asigurare cu personal a tuturor catedrelor din noul an școlar, prof. Pisaltu ne-a precizat că „lista posturilor și ședințele publice viitoare sunt în răspunderea președintelui Comisiei de mobilități (prof. Loredana Manolache, inspector școlar general adjunct – n.r.) și a noii echipe MRU”.

Tot de la 1 septembrie 2021, nu va mai face parte din echipa IȘJ Constanța, ca urmare a solicitării personale, prof. Gabriela Mihaela Micu, care deținea jumătate de normă ca inspector școlar pentru management instituțional. Prof. Micu a fost, până anul școlar trecut, titulară a catedrei de chimie a Liceului Teoretic „George Călinescu” din Constanța, iar de anul acesta s-a transferat la Colegiul Național Militar „Al. I. Cuza”.

Tot jumătate de normă deținea și prof. Adriana Popescu, ca inspector școlar de biologie, însă de la 1 septembrie, tot ca urmare a solicitării personale, se va întoarce la catedra de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”.

Cel mai probabil și prof. dr. Daniela Stan își va întregi norma cu catedra de religie unde este titulară – Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” –, ca urmare a... reducerii jumătății de normă pe care o deținea ca inspector școlar pentru educație permanentă. Rămâne, însă, cu o jumătate de normă inspector școlar de specialitate religie.

Tot de la 1 septembrie, conducerea IȘJ Constanța ar urma să detașeze și un inspector de specialitate fizică, urmare a tragicei dispariții a prof. Mădălina Ivănescu, care deținea jumătate de normă pe această funcție.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8918 secunde