Ceartă între actori

Alexandru Arșinel: Victor Rebengiuc este un mitocan

608
Alexandru Arșinel: Victor Rebengiuc este un mitocan - alexandruarsinelrebengiucestesiv-1327148934.jpg

Articole recomandate

Război între actori îndrăgiți ai teatrului românesc. Alexandru Arșinel spune că Victor Rebengiuc este un mitocan. Reacția dură a actorului a venit după ce Victor Rebengiuc a atacat-o pe prietena și colega sa de scenă, Stela Popescu.

"Este o iesire în stilul lui Rebengiuc, mitocănească, atât (...) Nu este nimic surprinzător pentru colegii care îl cunosc (...) dar este caraghios, efectiv caraghios, un om probabil măcinat de o anumită stare a lui negativă (...) Din toată treaba asta nu suferă Stela, suferă nevasta lui, Mariana Mihuț. Suferă și probabil că a suferit", a declarat Alexandru Arșinel.

Reacția actorului vine după ce Victor Rebengiuc a atacat-o dur pe Stela Popescu. Rebengiuc este supărat că actrița a primit o stea pe Aleea Timpului din centrul Capitalei înaintea soției sale, Mariana Mihuț.

"Păi, are Stela Popescu stea înaintea Marianei Mihuț? Cum adică? Păi, cine e Stela Popescu, care spune aceleași bancuri de 50 de ani, și cine e Mariana Mihuț, care are un repertoriu de roluri extraordinare făcute până acum?", a atacat Rebengiuc.

Victor Rebengiuc nu a vrut să comenteze declarațiile lui Alexandru Arșinel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : A murit profesorul Ovidiu Teren
Pagina a fost generata in 1.7419 secunde