Alexandru Andrieș cântă la Constanța

302
Alexandru Andrieș  cântă la Constanța - andries2-1556031734.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 5 mai, începând cu ora 20.00, Alexandru Andrieș vine să vă încânte auzul, la Clubul "Doors" din Constanța, cu un concert extraordinar, în care veți avea ocazia să fredonați o mulțime de melodii superbe. Alături de artist, se vor mai afla Maria Ioana Mintulescu (voce, percuție) și Sorin Romănescu (voce, chitară).

Alexandru Andrieș este un cântăreț de blues, jazz, folk, arhitect, scriitor, poet, traducător, pictor și grafician.

Foarte apreciat, pe partea de creație muzicală, el s-a dovedit a fi la fel de sârguincios și în activitatea profesională. Astfel, artistul continuă să fie conferențiar doctor de peste 40 de ani la Institutul de Arhitectură "Ion Mincu" din București. Mai mult decât atât, de când a absolvit facultatea, în 1980, el este activ în Uniunea Arhitecților, în Uniunea Scriitorilor și, nu în ultimul rând, în Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România.

Recent, solistul a reimprimat, în varianta concertistică, și "Interioare", primul album și cel mai apreciat disc de autor, acesta fiind reorchestrat și readus în atenția publicului la 30 de ani de la debutul său discografic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : Alexandru Andrieș cântă la Constanța
Pagina a fost generata in 1.3452 secunde