Album de artă realizat cu sprijin francez, lansat la Mangalia

109
Album de artă realizat cu sprijin francez, lansat la Mangalia - pictura1442783418-1447935669.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 22 noiembrie, de la ora 17, la Clubul Artelor Solteris, care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, va avea loc prezentarea albumului de pictură și artă "Soleil de L Est" - 20 de ani de activitate al Asociației Internaționale "Soleil de L Est" din Franța. 


Realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia, activitatea îl va avea ca invitat pe președintele acestei asociații internaționale Michel Gavaza. 


După ce mai întâi albumul a fost lansat la Institutul Cultural Român de la București, acum și Mangalia se bucură de acest eveniment între marii pictori români contemporani numărându-se și Niculae Găgeanu, membru UAP sucursala Constanța, care va avea și o expoziție de pictură cuprinzând și lucrările din album. 


Evenimentul va fi prezentat de scriitoarea USR Emilia Dabu, președinta Clubului Artelor "Solteris", la care vor mai participa dr. critic de artă Tatiana Odobescu, prof. licențiat în pictură și grafică Karl Robert Perko, Marieana Oleniuc, membră UAP, sucursala Constanța, Corina Vicolov, Marcela Dabu, Cristian Petică - pictori, alături de scriitorii Dora Alina Romanescu, Mihaela Burlacu, Ana Ardeleanu, pr. Ioan Aurel Bolba, Naum Liana, Loredana ionela Toader, Corneliu Emil Ninu.
Momentul artistic va cuprinde un microrecital la pian susținut de prof. Adina Lozinschi și unul la chitară susținut de compozitorul și interpretul George Șerban. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.243 secunde