Adio, distracție nocturnă! Cluburile constănțene și-au reprogramat evenimentele

496
Adio, distracție nocturnă! Cluburile constănțene și-au reprogramat evenimentele - cluburisursapinterest-1584137041.jpg

Articole de la același autor

După apariția primelor cazuri de coronavirus în județul Constanța, cluburile de la malul mării au început să anunțe, rând pe rând, că își închid, temporar, porțile. Toate acestea vin în urma anunțului șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, care a interzis adunările de peste o sută de persoane, ori, se știe, în cluburi petrec, în weekend, câteva mii de persoane. 


"Sănătatea și siguranța sunt prioritare. În solidaritate cu situația actuală, a recomandărilor făcute de Ministerul Sănătățtii, precum și a noilor reglementări legale, cluburile Fra telli amână evenimentele programate pentru viitorul apropiat. Ne revedem în curând", au declarat reprezentanții clubului. 


Și "IQ Pub" din Constanța este unul dintre localurile care au anunțat oprirea activității. "Locația noastră își manifestă solidaritatea cu privire la măsurile și deciziile de limitare a adunărilor publice propuse de autorități pentru siguranța și sănătatea cetățenilor. Din acest considerent, localul nostru va fi închis și urmează să revenim cu detalii cu privire la viitoarele evenimente", au precizat angajații localului.


Și Clubul "Phoenix" a decis anularea evenimentelor. Așadar, în condițiile actuale, ca urmare a măsurilor luate, în întreaga țară, niciunul dintre evenimentele programate în club, în luna martie, nu va mai avea loc. Deocamdată, un singur concert a fost reprogramat, concertul trupei "Compact", pentru data de 25 aprilie. Între timp, cine dorește, se poate duce la club, pentru a primi contravaloarea biletelor achiziționate la concertele ce urmau să aibă loc în această perioadă.


Aceeași decizie a fost luată și la Clubul "Doors". "Din păcate, în contextul ultimelor evenimente și luând în considerare măsurile impuse de prevenire a contaminării cu COVID 19, am decis ca evenimentele clubului să se anuleze până la data de 31 martie, cu specificarea că vom încerca să le reprogramăm îndată ce condițiile ne vor permite. De asemenea, având în vedere noile reglementări date de oficialități, toată activitatea din club (restaurant, petreceri cu DJ) va fi sistată, rămânând funcțională (temporar) doar terasa", a declarat Amelia Stănescu, din partea clubului amintit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3606 secunde