Actorii Teatrului de Stat vă invită la un thriller poetic, cu vampiri

Joi, 12 Decembrie 2019
180
Ultima premieră a Teatrului de Stat Constanța (TSC), "Lasă-mă să intru", în regia lui Vlad Cristache poate fi vizionată și astăzi, 12 decembrie, ora 19.00, în sala de spectacole a instituției de cultură. Pe scenă își va face apariția Oskar, care este un adolescent timid, umilit de colegii de școală, sufocat de o mamă instabilă și ignorat de un tată egoist. Eli, o adolescentă misterioasă, care nu simte frigul, n-a mai văzut niciodată un cub Rubik și nu iese din casă decât noaptea. 


Reprezentanții TSC spun că spectacolul este un thriller poetic, o poveste de dragoste dintre Oskar, acest puști singuratic și Eli, copilul-vampir, doi ciudați vulnerabili care nu-și găsesc locul în lume și care ajung să se salveze reciproc.


Situația imaginată de romancierul suedez John Ajvide Lindqvist este  într-atât de ciudată, prin evenimentele sângeroase și prin natura supranaturală a unuia dintre personajele principale, dar și prin relația paradoxală de iubire adolescentină, încât poate da naștere unei multitudini de interpretări, de meditații și de emoții. Din distribuție fac parte: Ecaterina Lupu, Theodor Șoptelea, Iulian Enache, Mirela Pană/ Luiza Sarivan, Liviu Manolache, Florin Aioane, Ștefan Mihai, Grațian Prisăcariu, Dan Cojocaru, Florentin Roman.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2615 secunde