Actorii constănțeni vă invită la o "Căsnicie cu bucluc"

336
Actorii constănțeni vă invită la o

Articole de la același autor

Știți cum arată o "Căsnicie cu bucluc"?  Dacă nu sunteți familiarizați cu așa ceva, atunci mergeți joi, 16 ianuarie, la ora 19.00, în Clubul "Doors" din Constanța, unde se va juca piesa de teatru cu același nume. "Căsnicie cu bucluc" este o comedie despre nebunii din viața noastră, cei care ne dau peste cap liniștea cotidiană. Astfel, pe scena clubului își vor face apariția mai multe personaje. 


Astfel, în căminul liniștit al soților Didina și Emil Strâmbuleanu intervin cu multă nebunie Olga, Traian și Matei. Emil ajunge acasă dimineața pentru prima dată în viață și este întâmpinat de o soție îngrijorată și nervoasă, Didina. După o lungă dispută conjugală, este nevoit să îi explice acesteia de ce a întârziat, pe unde a umblat, dar mai ales cu cine a petrecut toată noaptea. 
Aceasta este întrebarea care va da peste cap viața avocatului Emil Strâmbuleanu și care va stârni situații greu de prevăzut și de controlat.


Din distribuția acestui spectacol fac parte actorii: Clara Ghiuvelechian, Luiza Martinescu, Andu Axente, Emilian Cristoiu și Andrei Cantaragiu. Prețul unui bilet este 35 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4797 secunde