Acțiune caritabilă la Grădinița nr.45 din Constanța

372
Acțiune caritabilă la Grădinița nr.45 din Constanța - gradinita-1555085076.jpg

Articole recomandate

Grija față de copii nu cunoaște limite, ne demonstrează cadrele didactice, părinții și preșcolarii Grădiniței PP nr. 45 din Constanța, care își unesc forțele pentru a oferi dreptul de a beneficia de condiții excelente pentru a se recupera copiilor de la Spitalului Județean Constanța.

În pragul Sfintelor Sărbători Pascale, grupul de inițiativă vrea să contribuie la modernizarea și dotarea secției de kinetoterapie a Spitalului Județean Constanța prin organizarea unei acțiuni caritabile ce va avea loc în curtea Grădiniței PP nr. 45 din Constanța, în ziua de joi, 18 aprilie, între orele 10.30 și 11.30.

Evenimentul se va desfășura în colaborare cu Asociația "Dăruiește aripi", iar copiii alături de cadre didactice, părinți și bunici se vor întâlni cu Iepurașul de Paște, vor participa la diverse concursuri, vor cânta, dansa și vor decora ouă gigantice, care mai apoi vor fi scoase la licitație.

Fondurile se pot depune numerar în urnele special amenajate care vor fi amplasate în curtea grădiniței sau în contul asociației cu mențiunea "Eveniment grădinița 45". (M.I.C.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2537 secunde