Academia Navală "Mircea cel Bătrân" a găzduit conferința Internațională "SEA-CONF 2020", online

156
Academia Navală

Articole de la același autor



Academia Navală "Mircea cel Bătrân" a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, cea de-a VI-a ediție a "Conferinței Internaționale SEA-CONF 2020". În premieră, de această dată, schimbul de idei și dezbaterile s-au desfășurat în mediul online, context în care platforma proprie a Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" s-a dovedit a fi una performantă și s-a ridicat la nivelul cerințelor internaționale în domeniul comunicării virtuale. 


Și ediția de anul acesta a Conferinței Internaționale SEA-CONF a fost structurată pe patru secțiuni: "Inginerie electrică, automatizare și informatică", "Științe fundamentale, militare, lingvistice și sociale", "Inginerie mecanică" și "Transport și management". S-au înscris participanți din diferite țări, printre care amintim Bulgaria, Turcia, Croația, Ucraina, alături de cei din România care au susținut 150 de lucrări.


Conferința SEA-CONF reprezintă o inițiativă ambițioasă pentru comunitatea academică și științifică maritimă la nivel regional și internațional, care duce mai departe un demers științific mai vechi al instituției, Nav-Mar-Edu. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0876 secunde