Absolvenții de la UMC au spus PREZENT pentru ultima oară

856
2
Absolvenții de la UMC  au spus PREZENT pentru ultima oară - festivitateumc-1342013609.jpg
Sala Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța a găzduit Festivitatea de absolvire pentru studenții promoției 2008-2012 ai Universi-tății Maritime din Constanța.

Au răspuns prezent pentru ultima oară în Universitate 713 de studenți de la formele de învă-țământ ZI și IFR de la toate specializările.

Șefii de promoție sunt următorii studenți: Aurelia Topor, la Tehnologii și Sisteme de Telecomu-nicații, cu media generală de licență 9.31; Aurelia Ghengeaua, la Specializarea Ingineria și Protecția Mediului (8.95); Mariana-Mirabela Ciulei, la Specializarea Navigație și Transport Maritim și Fluvial (9.36); Lucian Brânză, la Specializarea Electromecanică Navală (8,04); Georgiana Chelmu, la Specializarea Electrotehnică (7,95); Viorela-Georgiana Cristea, la Specializarea Inginerie Economică în Domeniul Transporturilor (9,80); Mihăiță Dăscăliuc, la Specializarea Electromecanică Navală, IFR (7,58); Vlad-Adrian Panaitescu, la Specializarea Electrotehnică, IFR (8,32); Ioana Surugiu, la Specializarea Navigație și Transport Naval, IFR (9,08). 

Comentează știrea

student
12 iulie 2012
conducerea isi bate joc de noi

terminam 713 si firmele de crewing au nevoie de maxim 50. ingrosam randul somerilor deoarece cei din conducere n-au fost onesti sa ne spuna ca pentru a deveni ofiteri este nevoie de 12 luni imbarcare, iar scoala nu face nimic pentru a ne ajuta. suntem ca la caritas 10 dam bani si 1 pleaca pe mare. rusine

ofiter punte
25 ianuarie 2013
somer

proaspat brevetat of. punte, dupa un an de sclavetie(CADETIE), stau de 4 luni acasa si nu stiu cate vor mai urma, pt ca nimeni nu ia ofiteri fara experienta, piata fiind plina de ofiteri.UMC si restul scolilor de marina, sunt srl-uri raspund la cerere iau banii oamenilor promitand un viitor luminos, si nu se coreleaza cu realitatea pietei de munca.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4299 secunde