UNIVERSITARIA

520 de elevi interesați de pregătirea Bacului

190

Articole recomandate

Universitatea "Ovidius" din Constanța a încheiat perioada de înscriere a elevilor de liceu în programul de pregătire suplimentară pentru susținerea examenului de Bacalaureat. 520 de elevi de liceu s-au înscris pentru a beneficia de pregătire gratuită la disciplinele matematică, limba română, economie, fizică, chimie. 

Cei mai mulți elevi provin de la liceele teoretice "Decebal", "Ovidius" și "Traian", Colegiul Comercial "Carol I", Colegiul Național "Mihai Eminescu", Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu", Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu". Totodată, s-au înscris și liceeni din Mangalia, Năvodari, Ovidiu și Medgidia. 

"Este prima ediție a Programului de pregătire suplimentară organizat de Universitatea «Ovidius». Până pe data de 31 mai, liceenii vor parcurge programa și subiectele pentru examenul de Bacalaureat 2013 cu profesori universitari. Numărul mare al elevilor înscriși la acest program de pregătire arată interesul crescut față de mediul academic. Totodată, pentru liceeni este o oportunitate de a beneficia gratuit de pregătire înaintea examenului din vară", a declarat rectorul Universității "Ovidius", prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure. 

Pregătirea se va realiza pe grupe, în funcție de perioada stabilită de fiecare elev în formularul de înscriere. Orarul și alte detalii privind programul, pe www.univ-ovidius.ro, începând de astăzi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1511 secunde