5 motive pentru care trebuie să te înscrii la cursuri de dezvoltare personală copii!

332

Articole recomandate

Pentru orice tânăr, este esențial să acumuleze experiență profesională în timp ce învață mai multe despre sine și despre cei din jur. Nu este niciodată prea devreme să începi pregătirile pentru viitorul la care visezi, motiv pentru care te poți înscrie din timp la cursuri de dezvoltare personală pentru copii oferite de Success Academy.

Fiind o „altfel de școală”, Academia vine în completarea programei școlare tradiționale și le oferă tinerilor adulți toate informațiile de care au nevoie pentru a deveni cea mai bună versiune a lor. Aici poți participa la cursuri de dezvoltare personală pentru copii (11-14 ani) și adolescenți (15-19 ani), atât în sală, cât și online.

Descoperă, în continuare, doar 5 motive pentru care ar trebui să te înscrii chiar acum la cursuri dezvoltare personala copii și adolescenți!

1. Predare interactivă

Cei care se înscriu la programul de dezvoltare personală Success Academy vor avea acces la una dintre cele mai moderne și mai eficiente metode de predare, învățarea experiențială. Elevii vor participa la exerciții de echipă, jocuri și experimente, cu ajutorul cărora vor învăța foarte multe despre ei înșiși, dar și despre cei din jur.

2. Traineri cu experiență

Echipa Success Academy are o experiență de peste 17 ani în domeniul educației și al dezvoltării personale. Antreprenori ei înșiși, trainerii știu cum să îi ajute pe tineri să-și găsească motivația interioară, să descopere ce își doresc să facă și cum să procedeze pentru a obține tot ce își propun.

3. Practica limbii engleze

Grupele de cursanți sunt împărțite după vârstă (Juniors și Teens), dar și în funcție de nivelul lor de engleză (începător, intermediar, mediu). Fiecare grupă participă săptămânal la două sesiuni de curs, una în limba română și una în limba engleză.

Astfel, elevii învață cum să gândească și cum să se exprime liber în această limbă străină. Spre deosebire de programa școlară tradițională, care se concentrează pe gramatica limbii engleze și pe alte informații de ordin teoretic, Academia le oferă tinerilor cunoștințe de ordin practic, care îi vor ajuta în viața reală.

4. Consiliere individuală

Trainerii Success Academy îți stau la dispoziție cu sfaturi personalizate în funcție de situația ta încă din momentul în care îți dorești să te înscrii la cursuri de dezvoltare personală pentru copii sau adolescenți. Inscrie-te pe successacademy.ro la o ședință demo gratis și vei beneficia de părerea experților în domeniul dezvoltării personale.

Acest aspect nu se schimbă nici pe durata programului, când trainerii oferă feedback individual atât cursanților, cât și părinților acestora. Mai mult, odată ce ai absolvit cursurile Academiei, vei primi recomandări specifice, care te vor ajuta să găsești drumul care ți se potrivește.

5. Diplome oferite după absolvire

După susținerea unui examen la final de an, fiecare absolvent al Academiei va primi o diplomă prin care se atestă participarea la singura școală din România creată în concordanță cu cerințele mediului business. De altfel, un astfel de certificat este deosebit de valoros pentru CV-ul oricărui tânăr care vrea să își construiască o carieră de succes.

Înscrie-te pe successacademy.ro la cursuri de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți și vei dobândi informații pe care le poți folosi întreaga viață, indiferent de traseul profesional sau personal ales!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7714 secunde