5 idei de cadouri pentru copii cu varsta de pana la 12 ani

323
5 idei de cadouri pentru copii cu varsta de pana la 12 ani - cadouricopii-1642164893.jpg

Articole recomandate

Cauți un cadou util și interesant pentru copilul tău? Ești invitat de sărbători la rude sau la prieteni care au copii și știi că nu te poți duce cu mâna goală? Nu ai inspirație și nu știi ce ai putea cumpăra unui copil astfel încât să îl faci fericit, dar să impresionezi și părinții? De Crăciunul acesta te inspirăm noi. Cu ideile de mai jos, inspirate toate de la Jadflamande, nu ai cum să dai greș, iar vestea bună este că toate aceste cadouri sunt și super originale.

Un penar complet echipat

Cu penare echipate nu ai cum să dai greș. Un astfel de penar îi va face fericiți atât pe copii cât și pe părinți pentru că tot timpul este nevoie de rechizite și instrumente de scris sau de colorat, chiar și atunci când copilul este mic. De obicei un astfel de penar are în interior  atât instrumente de scris, cât și instrumente pentru desenat și colorat. La toate acestea se adaugă și instrumente precum riglele, echerele și în anumite seturi, compasul sau alte astfel de ustensile geometrice. Poți alege penarul complet echipat ținând cont de preferințele copilului, dacă îl cunoști sau de genul acestuia. Evită să cumperi penare roz pentru băieți. Dacă nu știi absolut nimic despre copiii pe care îi vizitezi, poți alege un penar cât mai neutru, dar cu imprimeuri vesele, potrivite vârstei lor.

Jucării de pluș

Se spune că nu ai cum să greșești cu jucăriile din pluș. Poți alege căței din pluș, care sunt potriviți atât pentru fete, cât și pentru băieți, iar dacă știi exact cui duci cadoul poți opta pentru jucării ceva mai nișate așa cum sunt păpușile sau eroii din desene animate. Ține cont de vârsta copilului atunci când oferi astfel de cadouri pentru că nu tuturor le plac astfel de jucării. Spre exemplu, un copil de 12 ani nu va mai fi la fel de încântat de un ursuleț de pluș cum era la șase ani și va prefera mai degrabă un penar sau alte cadouri din această listă.

Umbrele pentru copii cu forme și modele interesante

Pe toți ne afectează ploaia la fel și nici copiilor nu le place să se ude atunci când merg la școală sau la grădiniță. O umbrelă pentru copii cu o formă specială, în culori vesele și cu imprimeuri interesante este un cadou potrivit în orice sezon și este de asemenea, un cadou util pe care și părinții îl vor aprecia. În plus, modelele de umbrele pentru copii sunt atât de variate încât vei găsi cu siguranță cele mai interesante astfel de produse pe care să le oferi în dar.

O geantă pentru pachețel

Timpurile s-au schimbat și, odată cu ele s-au schimbat și obiceiurile. Acum, pachețelul nu se mai dă în punguțe de plastic sau în șervețele, așa cum se întâmpla în trecut, ci se pun în gentuțe speciale pentru prânz. Poți oferi cadou o astfel de geantă sau chiar o cutie pentru pachețelul luat la școală, iar modelele sunt și în acest sens foarte variate. Poți alege modele colorate potrivite atât pentru fete cât și pentru băieți sau poți opta pentru variante cu super eroi și mașinuțe pentru băieți și culori pastelate, prințese și glitter pentru fete. O astfel de geantă este cu siguranță apreciată de copii și vei descoperi că aceștia o vor utiliza mult timp cu drag, amintindu-și de tine.

Sticle de apă pentru școală sau grădiniță

Atunci când copiii sunt învățați de la cele mai fragede vârste să bea apă, vor dezvolta un comportament responsabil atunci când vor fi adulți și nu vor uita să consume apă, așa cum se întâmplă din nefericire în prezent cu tot mai multe persoane. Dar cum poți învăța copiii sa bea apă atunci când sunt atât de ocupați cu ceea ce fac încât uită pur și simplu? Răspunsul este simplu – cu o sticlă apă de copii specială pentru ei, pe care să o folosească cu plăcere și cu mândrie. Cu ajutorul unei astfel de sticlă nu ai cum să dai greș atunci când vrei să oferi un cadou. Alege un model de dimensiuni medii sau mici, pe care copilul să îl poată lua cu ușurință în ghiozdan și nu uita de aspectul sticlei. Copiii preferă sticlele colorate și cu un design cât mai interesant, care îi determină să folosească sticlele cu mândrie, doar pentru ca toți ceilalți colegi să le vadă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7268 secunde