26 de unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa îşi schimbă scenariul de funcţionare

4249
26 de unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa îşi schimbă scenariul de funcţionare - coronavirusscoala33-1604074649.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 30 octombrie, prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian COȘA, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârilor nr. 58 și 59 ale CJSU Constanța. Acestea prevăd constatarea scăderii incidenței cumulate în 5 localități și modificarea scenariilor de funcționare în 26 de unități de învățământ din județul Constanța.


În ceea ce privește unitățile de învățământ, 26 din întreg județul vor schimba scenariul de funcționare. Astfel, 11 unități de învățământ vor trece din scenariul 2, în scenariul 3, ca urmare a apariției de cazuri COVID-19 confirmate: Liceul Teoretic „George Emil Palade” Constanța (până pe 5 noiembrie, pentru o grupă din anul II, un elev confirmat), Grădinița cu Program Prelungit „Lumea Copiilor” Constanța (până pe 6 noiembrie, un cadru didactic și o îngrijitoare confirmate), Școala Gimnazială nr. 37 (până pe 7 noiembrie, pentru o clasă a IV-a, un elev confirmat), Grădinița cu Program Prelungit „Căsuța Poveștilor” Constanța (până pe 6 noiembrie, pentru grupa mică, un cadru didactic confirmat), Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța (până pe 15 noiembrie, pentru o clasă a X-a, două clase a XI-a și o clasă a XII-a, un cadru didactic și un elev confirmați), Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța (până pe 16 noiembrie, pentru o clasă a IX-a, un elev confirmat), Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanța (până pe 6 noiembrie, pentru o clasă pregătitoare, un elev confirmat), Școala Gimnazială nr. 12 „B.P. Hașdeu” Constanța (până pe 8 noiembrie, pentru o clasă a II-a, un elev confirmat), Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea” Constanța (până pe 13 noiembrie, pentru o clasă I, un cadru didactic confirmat), Grădinița cu Program Normal nr. 24 Constanța (până pe 13 noiembrie, pentru grupa mare, un cadru didactic confirmat) și Școala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă (până pe 14 noiembrie, pentru o clasă a IV-a, un cadru didactic sosit din Olanda).


De asemenea, în cazul Liceului Tehnologic „Ion Podaru” Ovidiu se va prelungi scenariul 3, până pe 15 noiembrie, totalul infectărilor ajungând la 11 elevi din clasele vocațional-sportiv.


Totodată, Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 Medgidia și Grădinița cu Program Normal Valea Dacilor trec din scenariul 2, în scenariul 3, până când vor termina lucrările de reabilitare.


În același timp, un total de 11 unități de învățământ trec din scenariul 3, în scenariul 2, ca urmare a finalizării perioadei în care a fost aprobat prin CJSU scenariul 3: Grădinița cu Program Prelungit „Mugurel” Constanța, Liceul Tehnologic „Pontica” Constanța, Liceul Tehnologic „Tomis” Constanța, Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța, Liceul Teoretic „George Emil Palade” Constanța, Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Constanța, Liceul Teoretic „Traian” Constanța, Școala Gimnazială nr. 10 „Mihail Koiciu” Constanța, Școala Gimnazială nr. 33 „Anghel Saligny” Constanța, Școala Gimnazială „Spectrum” Constanța, Școala Gimnazială „Gala Galaction” Mangalia.


Din scenariul 3, în scenariul 1 trece Școala Gimnazială nr. 1 Pecineaga, ca urmare a finalizării perioadei în care a fost aprobat prin CJSU scenariul 3, dar și datorită scăderii ratei incidenței cumulate sub pragul de 1/1.000 locuitori în localitatea Pecineaga și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9427 secunde