23 de ani de la înființarea Liceului "Călinescu"

124
Elevii și cadrele didactice de la Liceul Teoretic "George Călinescu" din Constanța au petrecut o săptămână specială, sub semnul celor 23 de ani de la înființarea acestei instituții de prestigiu a învățământului de la malul mării. 

Manifestările dedicate Zilelor Liceului Teoretic "George Călinescu" din Constanța au cuprins Concursul regional de literatură română George Călinescu, întâlnirea liceelor bilingve - limba franceză Dialogues francophones, lansarea de carte a scriitoarei constănțene Cristina Tamaș, "Vacanțele Președintelui", sesiuni de comunicări științifice, activități de finalizare și diseminare a proiectelor de anvergură școlii, concursuri de cultură generală și karaoke în limba spaniolă și italiană, vizionări de filme și întreceri sportive. 

La serbarea "Călinescu - la a 23-a aniversare", elevii cei mai talentați ai liceului au prezentat momente artistice de teatru, muzică ușoară, dans și poezie. 

"A fost o săptămână specială, dedicată școlii noastre, un prilej deosebit pentru toți elevii noștri de a marca importanța de a face parte din marea familie a Liceului Teoretic «G. Călinescu» Constanța", ne-a declarat profesor Cristina Zaharia, director al acestei instituții. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4788 secunde