11 profesori constănțeni, printre "creatorii de educație"

257

Articole de la același autor

Ministerul Educației Naționale organizează, și anul acesta, concursul "Creatori de educație", o competiție care are ca scop principal creșterea calității procesului de formare a tinerei generații. Acesta este organizat în cadrul proiectului "Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți" - CRED, al cărui beneficiar este ministerul. 


Proiectul "CRED" urmărește facilitarea învățării, astfel încât să permită și să sprijine fiecare elev să progreseze în învățare, indiferent de trăsăturile sale de personalitate, de modul său de învățare sau de posibilele dificultăți întâmpinate în perioada de studiu, indiferent de etnie, dizabilitate etc. 


Tocmai de aceea, creativitatea dascălilor este calitatea care stă la baza potențării experienței profesionale reflectate în rezultatele fiecărui copil, indiferent de înzestrarea nativă a acestuia. 


Din județul Constanța, s-au înscris la concurs 11 cadre didactice, printre care și directorul Școlii nr. 38 "Dimitrie Cantemir", prof. Iris Sarchizian. Întrebată de ce a vrut să participe la competiția amintită, profesoara a precizat că s-a hotărât în urma activităților inedite pe care le-a inițiat în acest an școlar. 


"Întotdeauna am căutat să propun ceva nou și atractiv, motivant pentru elevi, asta pentru că empatizez foarte tare cu elevii și părinții, iar societatea actuală caută activități intense și interesante", a subliniat cadrul didactic. 
Numele câștigătorilor va fi aflat în luna octombrie, aceștia putând fi votați online.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3904 secunde