10 licee tehnologice se întrec în "Performanță în meserie"

813
12
10 licee tehnologice se întrec  în

Articole de la același autor

Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" lansează, astăzi, de la ora 10, cea de-a doua ediție a proiectului județean "Performanță în meserie", la restaurant "Flora" din Mamaia.

Proiectul constă în concursuri pe meserii și are ca obiectiv promovarea ideii de competiție și performanță la disciplinele cu competențe practice, iar din echipă fac parte: director - prof. Elena Claudia Vlas, prof. Lidia Martinaș, prof. Tanasica Doga, prof. Petruța Vasilache, prof. Raluca Nisipeanu, prof. Daniela Mocanu, prof. Ion Florescu, prof. Carmen Irimia și Tereza Măciuca.

El se adresează elevilor din 10 licee tehnologice din județul Constanța, care au aptitudini, înclinații și interese deosebite pentru meseriile de: coafor-stilist; organizator banqueting; ospătar (vânzător) în unități de alimentație publică; tehnician în gastronomie; tehnician în activități de comerț.

Proiectul "Performanță în meserie" își propune să motiveze elevii din liceele tehnologice pentru învățarea unei meserii, în vederea integrării pe piața muncii. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
profesor din liceu
26 noiembrie 2016
doamna director de la madgearu?...noi profesorii aflam din ziare despre acest proiect?

Unde ai anuntat in scoala despre acest proiect?...aceasta echipa s-a intalnit pe ascuns, noaptea si lucrauuuuuuuuu....da lucrau.......din seara pana-n zori....cu asa director asa echipa......sau va e rusine sa vorbiti despre proiect?...oare de ce madgearu a avut doar directori prosti?! aroganti si prosti, adusi si adunati de prin catune....lumineaza-i Doamne daca mai poti!

vlas si gherghina
26 noiembrie 2016
prietenii

ascundeti-va , vedeti pe unde plecati dupa ce se alege un nou director in Madgearu ca asa directoare incompetente rar i-a fost dat vreunei scoli sa suporte!

parul
26 noiembrie 2016
ti se face "MACIUCA"

DIRECTOARELE ASTEA DOUA AR TREBUI TRASE LA RASPUNDERE PENTRU HAOSUL DIN LICEU! MAI ALES GHERGHINA CA A STAT DIN 2008 SI CE REZULTATE ?...AUZI TU CE SPUNEA LA SEDINTA..."UNII AM LEGAT AICI PRIETENII SI E NORMAL"...NU E NORMAL DOAMNA, NU E...

VLAS directoarea de la Madgearu
26 noiembrie 2016
ia-ti femeie pedelele si fa-ti o rochie

ca ai cheltuit banii statului pe perdele, cand te vad si cu vanzatoarea pe care o aduceai in biblioteca sa-ti cumperi rujuri, oje si gablonturi, ciorapi si rimeluri mi se face greata. directori va numiti voi?

maistri de la Madgearu
26 noiembrie 2016
oamenii muncesc

dar voi doua directoare ce "performante" aveti? una ajuta profesorii de matematica sa le vanda culegerile in liceu si cealalta boita toata e responsabila cu cafeaua! trist. v-ati gandit acum ca veti fi inlocuite voi doua: ce situatii lasati in urma? ce-ati facut pentru toti profesorii din liceu? dar pentru elevi?

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Carmen
26 noiembrie 2016
pentru o maistra ma imbrac destul de bine

am stil, imi plac ciorapii colorati, si pe cine deranjez? sunt profesor metodist, deci intelegeti ca eu chiar sunt apreciata si de inspectorat chiar daca ma criticati! invidiosilor. fac echipa cu directoarea Vlas.

Răspuns la: si ca sa fie si mai puternic mirosul de rahat
Adăugat de : rahat, 26 noiembrie 2016
stati in spatele celor care trudesc: Vasilache, Maciuca, Florescu, Doga. ACESTI patru profesori pastrati distanta ca echipa e ordinara dac-ati...
si eu tot profesor revoltat...
26 noiembrie 2016
ce-s cu ametitele astea?

bine nu toate profesoarele dar astea au jignit si natura cand le vezi cum se imbraca...mai bine sa ai grija sa n-ai stomacul plin cand trec pe langa tine!

irimia carmen si vlas
26 noiembrie 2016
astea chiar sunt in "competitie"

astea doua cand se imbraca chiar fac "performanta". au acelasi "mentor"

Răspuns la: ce-s cu ametitele astea?
Adăugat de : si eu tot profesor revoltat..., 26 noiembrie 2016
bine nu toate profesoarele dar astea au jignit si natura cand le vezi cum se imbraca...mai bine sa ai grija sa n-ai stomacul plin cand trec pe langa...
SAD
26 noiembrie 2016
GRESITI

Olteanu Cristina si cu Vlas Claudia sunt in competie! si au si performante dar le tin ascunse acasa.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5117 secunde