Trucuri în bucătărie

251
Trucuri în bucătărie - fooddrinks1341489127135232080813-1370295185.jpg
1. Alungă mirosul din bucătărie cu pâine și oțet.

2. După ce s-au prăjit pește, chiftele, șnițele sau cârnați în bucătărie persistă un miros neplăcut. Aerisește bine încăperea, spală vasele în care ai gătit, apoi, pune într-o farfurie plată o felie de pâine stropită cu oțet. Închide fereastra și lasă pâinea pe masă de pe-o pe zi pe alta. Vei vedea că mirosul va dispărea până a doua zi.

3. Șterge petele de cerneală cu lapte și muștar. Petele de cerneală albastră se pot curăța ușor dacă vom ține îmbrăcămintea pătată câteva minute în lapte fierbinte. Petele de cerneală roșie dispar în 24 de ore dacă întindem peste ele puțin muștar, iar a doua zi spălăm țesătura.

4. Vrei o cafea aromată? Ține punga în frigider! Ai cumpărat o pungă mare de cafea măcinată? După ce o deschizi, pentru a-i păstra cât mai mult timp aroma, pune punga în frigider. Înainte însă strânge punga în așa fel încât să pătrundă cât mai puțin aer. Apoi, lega-o bine cu un elastic. Sau poți să transferi cafeaua într-un borcan de sticlă cu capac.

5. Pregătește-ți toate ingredientele înainte să te apuci de gătit propriu zis. Spală toate legumele, curăță-le, mărunțește-le, apoi pregătește carnea.

6. Când faci o supă-cremă, folosește un mixer de mână, pentru că e mult mai rapid.

7. Cumpără un storcător pentru salată. Astfel, salata va fi uscată și gata de pregătit imediat ce ai spălat-o.

8. Învestește într-un aparat pentru pasat cartofi pentru ca piureul să aibă o textură perfectă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 04 Iunie 2013
Stire din Cetățenești : Cârceii, un semnal de alarmă!
Pagina a fost generata in 3.6196 secunde