Super-rețeta zilei
Mușchi de vită cu coniac, arpagic și sos roșu. Ingrediente: 4 bucăți de mușchi de vită, 450 ml vin roșu, 3 linguri coniac, 2 linguri de ulei, 2 linguri arpagic, un cățel de usturoi, 175 g ciuperci asortate (hribi și ghebe), sare, piper. Mod de preparare: Se pune vinul la fiert până scade la jumătate, apoi se trage deoparte. Între timp se călesc usturoiul și ciupercile, se sărează, se piperează, apoi se scot într-un castronaș. În uleiul rămas se prăjește carnea după plac (mai în sânge sau mai prăjită) iar la sfârșit se toarnă coniac și se flambează. Când se sting flăcările, se adaugă vinul, ciupercile și usturoiul călite, arpagicul spălat și tăiat mărunt și se condimentează după gust. Se servește cu cartofi naturi sau cu garnitură preferată de fiecare.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Vineri, 28 Noiembrie 2014