Secrete culinare

345
l Pentru ca țelina servită la masă să aibă culoarea albă, se va ține două-trei ore în apă cu oțet înainte de preparare.

l Fierberea legumelor în aburi înmoaie celuloza acestora mai bine, iar pierderile în vitamina C sunt mai mici.

l Legumele își păstrează mai mult din valoarea nutritivă dacă se fierb în apă clocotită, sărată.

l Pentru a-și păstra culoarea verde, fasolea păstăi și mazărea verde se fierb în vase cu capac, adăugându-se în apă un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Cetățenești : Meniu pentru masa de Sfânta Maria
Sâmbătă, 06 Iunie 2009
Stire din Cetățenești : Aperitiv delicios
Vineri, 05 Iunie 2009
Stire din Cetățenești : Dovlecei cu măsline
Sâmbătă, 30 Mai 2009
Stire din Cetățenești : Rețeta zilei
Pagina a fost generata in 0.56 secunde