N-o scoateți la capăt în bucătărie?

558
N-o scoateți la capăt în bucătărie? - womaninkitchencuttingcarrots-1320703620.jpg
Nu cunoașteți abc-ul bucătăriei, dar vă doriți să-i bucurați pe cei dragi cu prepa-rate gustoase. Dacă faceți parte din această categorie, sfaturile de mai jos vă pot ajuta în acest sens: l Spaghetele vor fi mai gustoase dacă în apa în care fierb se adaugă o foaie de dafin l Le-gumele își păstrează mai mult din valoa-rea nutritivă dacă se fierb în apă clocotită, sărată l Pentru a-și păstra culoarea verde, fasolea păstăi și mazărea verde se fierb în vase cu capac, adăugându-se în apă un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu l Legumele spălate și tăiate mărunt pentru salate nu se țin mult timp nefolosite, deoarece își pierd din vitamine și prospețime l Zarzavatul veșted își revine dacă este ținut câteva ore în apă rece cu o lingură de oțet l Salata verde spălată frunză cu frunză sub jet de apă rece, pusă în pungă de plastic și păstrată la rece, poate rămâne proaspătă două-trei zile l Pentru ca țelina servită la masă să aibă culoarea albă, aceasta se ține două - trei ore în apă cu oțet înainte de preparare l Blatul de tort se coace în primele cinci-zece minute la foc iute, apoi la foc domol, ceea ce îi va asigura o creștere frumoasă l Fructele, rahatul și nucile folosite la prăjituri se trec prin făină, pentru a nu se lăsa la baza tăvii l Când aluatul a crescut prea mult și nu-l putem pune imediat la cuptor, se așază deasupra o hârtie curată, umezită cu apă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Foietaj cu cașcaval
Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Cetățenești : Meniu pentru masa de Sfânta Maria
Pagina a fost generata in 0.2659 secunde