Maraton chinologic internațional de excepție la Constanța

540
Maraton chinologic internațional de excepție la Constanța - 11iuliemaratoncanin-1342024626.jpg

Articole de la același autor

Sub patronajul Asociației Chinologice Metropolitane București, începând de astăzi și până duminică, 15 iulie, pavilionul Complexului Expozițional Constanța va găzdui un eveniment chinologic de anvergură. Este vorba despre patru expoziții canine internaționale. În cadrul manifestărilor, care vor începe, în fiecare din cele patru zile, la orele 16,30, iubitorii de animale vor avea ocazia să admire peste 500 de exemplare de câini din peste 120 de rase din țări precum Bulgaria, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Israel, Italia, Lituania, Norvegia, Olanda, Polonia, Rusia, San Marino, Serbia, Turcia, Ucraina, Ungaria și România. De asemenea, la eveniment sunt invitați zece experți chinologi de marcă din Suedia, Franța, Grecia, Rusia, Belarus, Belgia, Turcia și România.

La sfârșitul fiecarei zile de expoziție cei prezenți vor avea unicul prilej de a vedea câteva din cele mai valoroase exemplare canine, multe dintre acestea deținătoare ale unui palmares impresionant de titluri europene și mondiale. În plus, vor avea loc și demonstrații spectaculoase de dresaj, dog dancing și se vor face prezentări de rase.

Acest maraton de excepție se constituie în-tr-o avanpremieră a Expoziției Europene ce se va desfășura în luna octombrie 2012, la București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Iunie 2012
Stire din Cetățenești : Terorizată  de mirosul câinelui
Miercuri, 06 Iunie 2012
Stire din Cetățenești : Pot să-mi tund câinele?
Joi, 14 Iunie 2012
Stire din Fun : Câinele ucigaș
Pagina a fost generata in 0.6757 secunde