Leacuri simple pentru limpezirea vederii

557
Miopia sau tulburările de vedere afectează o proporție semnificativă a populației pe mapamond. Potrivit Click.ro, din fericire, tulburările de vedere pot fi ameliorate și cu ajutorul unor remedii naturiste foarte simple. De precizat că persoanele care se confruntă cu această afecțiune oftalmologică prezintă o mare dificultate de a vedea clar lucrurile la distanță. Chiar dacă miopia se corecteză prin tratament optic (ochelari de vedere sau lentile de contact) sau chirurgical, o serie de leacuri simple ajută la limpezirea vederii. 

Amestec de plante. Terapeuții recomandă suferinzilor de miopie o cură cu infuzii de plante, cu efect dovedit în îmbunătățirea vederii. Un astfel de leac miraculos se prepară dintr-un amestec de plante precum urzica, ventrilica, filimica și coada-calului (câte o linguriță din fiecare) și 300 ml de apă clocotită. Se consumă câte o ceașcă de infuzie, de trei ori pe zi, iar în fiecare ceașcă se adaugă o linguriță de bittter suedez.

Durata tratamentului. Cura, care trebuie urmată un interval de cel puțin 14 zile pe lună, stimulează puterea de concentrare și calmează oboseala ochilor. Pentru a scăpa de miopie, în paralel cu această cură, de mai multe ori pe zi, se ung pleoapele cu bitter suedez, rezultatele dovedindu-se a fi remarcabile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : De ce apar crampele musculare
Luni, 11 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 11 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Luni, 11 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Când pot fi eutanasiați câinii
Pagina a fost generata in 2.5369 secunde