La ce ajută următoarele condimente

156
La ce ajută următoarele condimente - sitelaceajutacondim-1403113597.jpg
Fără doar și poate, percepția generală este că locul nenumăratelor condimente este în bucătărie, pentru îmbunătățirea gustului preparatelor culinare. Însă, atenție, ierburile aromatice și rețetele folosite adesea în bucătărie se pot dovedi un impuls puternic pentru libidoul cuplurilor. În această idee, specialiștii Acasă.ro recomandă asezonarea preparatelor gătite pentru tine și partenerul tău cu următoarele condimente afrodiziace:

Busuioc. Cu un parfum senzual și o aromă îmbietoare, folosit în bucătărie, busuiocul reușește să reaprindă călcâiele partenerului. Strecoară-l în salate, fripturi, pește sau pizza și bucurați-vă împreună de efectele lui afrodiziace.

Scorțișoară. Este considerată unul dintre cele mai puternice afrodiziace pentru că stimulează toate simțurile și readuce la viață libidoul. În plus, se potrivește de minune cu preparatele și deserturile specifice toamnei, întrucât se asortează cu fructele de sezon - mere, pere, dovleac - sau cu băuturi calde, atât de savuroase la temperaturi scăzute.

Cuișoare. Gustul fin și aroma specială a cuișoarelor se face simțită și în dormitor. Pe lângă faptul că împrospătează respirația și îi oferă un iz delicat, condimentul este considerat un afrodiziac care trezește la viață toate simțurile sexuale ale unui cuplu. Truc: cuișoarele pot fi adăugate cu succes în ciorbe, fripturi, prăjituri și băuturi calde.

Cimbru. Este un condiment frecvent folosit în bucătăria românească, iar dincolo de efectele terapeutice și tonice, se pare că această plantă aromatică are capacitatea de a trezi la viață dorința sexuală. Se poate adăuga latocănițe, fripturi sau chiar ciorbe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 19 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Joi, 19 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Miercuri, 18 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Miercuri, 18 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri pe bază de mușețel
Miercuri, 18 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Fițe culinare!
Pagina a fost generata in 4.0701 secunde