Idei pentru cadouri haioase și ieftine de Crăciun

872
Idei pentru cadouri haioase și ieftine de Crăciun - ideicadouri-1418562291.jpg

Articole de la același autor

Dacă sunteți în pană de idei, cunoscătorii vă pot scoate din încurcătură, sugerându-vă să alegeți din… oferta de mai jos cadouri originale, pe care le puteți procura la prețuri accesibile:

Pahar care indică gradul de alcoolemie. Dacă aveți prieteni care nu știu când să pună stop alcoolului sau dacă vreți doar să îi amuzați pe cei dragi de sărbători, le puteți oferi câte un pahar care indică starea de spirit a petrecăreților, în funcție de cantitatea de alcool consumată. Paharul este util și pentru gazdele care vor să afle în ce stare de spirit sunt invitații lor, în funcție de cantitatea de alcool consumată, când vor să plece de la petrecere, pentru a ști că ajung acasă pe picioarele lor.

Set pentru prăjituri. Dacă aveți prieteni sau colegi pasionați de gătit le puteți oferi un set complet pentru prăjituri. Cu designul inspirat din simbolurile iernii, setul de forme pentru prăjituri, dotat cu forme atractive și dintre cele mai haioase, este un cadou nu doar trăsnit, ci și util.

Căști pufoase pentru iarnă cu diverse forme. În sezonul rece, căștile pufoase sunt ideale pentru cei care nu poartă căciuli sau au nevoie de protecție suplimentară pentru urechi. Se găsesc în numeroase variante, unele de-a dreptul haioase. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4705 secunde