Rețeta zilei
Foietaj cu cașcaval
1099
Ingrediente: un pachet de foietaj, 200 g unt, 200 ml lapte, 2 ouă, 2 linguri de smântână, 200 g brânză de oaie, 100 g cașcaval, ulei pentru stropit.
Mod de preparare: Se face un sos beșamel din făină, unt și lapte, iar când s-a răcit se amestecă cu gălbenușurile, brânza frecată, smântâna, cașcavalul ras și cu albușurile bătute spumă tare. Apoi se desfac foile și se stropesc fiecare în parte cu ulei. Se pun două foi una peste alta, se adaugă umplutura pe margine și se rulează un sul de lungimea tăvii. Se procedează în același mod și cu celelalte două foi și se pun una lângă alta în tavă. Apoi se ung cu ulei și se dau la cuptor până când se rumenesc. Se servesc fierbinți, tăiate felii.
Mod de preparare: Se face un sos beșamel din făină, unt și lapte, iar când s-a răcit se amestecă cu gălbenușurile, brânza frecată, smântâna, cașcavalul ras și cu albușurile bătute spumă tare. Apoi se desfac foile și se stropesc fiecare în parte cu ulei. Se pun două foi una peste alta, se adaugă umplutura pe margine și se rulează un sul de lungimea tăvii. Se procedează în același mod și cu celelalte două foi și se pun una lângă alta în tavă. Apoi se ung cu ulei și se dau la cuptor până când se rumenesc. Se servesc fierbinți, tăiate felii.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 17 Octombrie 2011
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Luni, 26 Septembrie 2011
Sâmbătă, 13 August 2011
Sâmbătă, 06 Iunie 2009
Vineri, 05 Iunie 2009
Vineri, 25 Februarie 2011