Cum să vă acordați primul ajutor de sărbători

437
1
Cum să vă acordați primul ajutor  de sărbători - cumvaacordati-1419868330.jpg

Articole de la același autor

Mâncare multă, dulciuri diverse, băuturi care mai de care, emoții, toate vin la pachet cu sărbătoarea Revelionului. Indiferent dacă întâmpinați Anul Nou acasă, la restaurant, la prieteni, la munte sau în străinătate, dr. Iuliana Botezatu, medic specialist în cadrul Phoenix Eastern Medical Center, vă recomandă să aveți asupra dumneavoastră următoarele medicamente, pentru ca, la nevoie, să vă acordați singuri primul ajutor, astfel încât să nu stricați dispoziția celorlalți. Iată despre ce este vorba:

Pentru probleme digestive: Antiacide gen Maalox, Omez, Omeran, Rennie, Zantac etc. Antidiareice: plicuri de Smecta, Furazolidon, Ercefuril, Saprosan, Imodium. Pentru durerile de burtă puteți lua și No-spa. Laxative, în caz de constipatie. Antivomitive: Metoclopramidul, Emetiralul, Torecanul etc.

Antialergice. Dacă se întâmplă să aveți alergie la anumite alimente, e bine să vă ajutați de: antihistaminice de tipul Claritinei, Telfastului sau Aeriusului etc. Pentru incidentele la jocurile de iarnă: leucoplast, fașe elastice, foarfece, rivanol, iod, betadină, apă oxigenată pentru rănile murdare, Diclofenac sau alte antiinflamatoare și analgetice pentru durerile musculare.

Nu uitați nici de răceală: Paracetamol, Ibuprofen, antipiretice (reduc febra), Saridon, antiinflamatoare ușoare, deci ar trebui să le aveți la dispoziție. 

Comentează știrea

Burdy
2 ianuarie 2015
Esti serios?

Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Compensarea liberelor  de sărbători
Pagina a fost generata in 0.9632 secunde