Cum să tratezi ulcerul acasă

94
Cum să tratezi ulcerul acasă - sitecumtrateziulcer-1403113577.jpg
Secrețiile prea acide, mucoasa fragilă, tratamentul îndelungat cu aspirină ori medicamente antiinflamatoare sau prezența unei bacterii numită Helicobacter pylori sunt cauzele ulcerului, spun medicii. Din fericire, și cu ajutorul unor leacuri culese din mijlocul naturii, această poate fi afecțiune. Iată câteva remedii recomandate de www.clickpentrufemei.ro:

Aloe vera. Sucul este bogat în polizaharide, substanțe care stimulează imunitatea și regenerează țesuturile. Bea o lingură cu suc la 20 de minute, după fiecare masă

Usturoi și propolis. Datorită capacității lor de antibiotice naturale, ajută la stârpirea bacteriei Helicobacter pylori, responsabilă cu neplăcerile stomacale. Usturoi. Pentru un rezultat eficace, mănâncă-l crud  F" #ô– dar nu mai mult de patru căței pe zi. Dacă nu-l suporți crud, lasă-l la macerat 1-2 ore în ulei de măsline extravirgin. Propolis. Acționează ca un antibiotic, reduce inflamațiile, regenerează celulele și întărește sistemul imunitar. Consumă extract de propolis, 20 de picături zilnic, în trei etape. Protejează stomacul cu sucuri vegetale, pentru că au capacitatea de-a forma un strat protector, care ferește peretele stomacal de acțiunea agresivă a acizilor gastrici.Cele mai eficace provin din: Semințe de in. Lasă la macerat peste noapte, în apă minerală, 30 de grame de semințe. Dimineața, vei avea în recipient un lichid transparent și vâscos. Bea-l pe tot parcursul zilei. Nalbă mare. Fă un decoct din rădăcini și folosește lichidul rezultat. Dacă poți recolta frunzele proaspete ale acestei plante, adaugă-le în salate.

Sucuri de legume. Varză. Zilnic, bea două linguri de suc proaspăt de varză, după fiecare masă. Sucul se obține mixând câteva foi de varză cu un pic de apă. Cartof. Sucul de obține ușor, cu ajutorul unui storcător de fructe. Îl poți amesteca cu suc de morcovi, țelină, sfeclă. Nu trebuie storși cartofii încolțiți sau care au coaja de nuanță verzuie. Poți urma cure cu suc de câte 5 zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 19 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Joi, 19 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Miercuri, 18 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Miercuri, 18 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri pe bază de mușețel
Miercuri, 18 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Fițe culinare!
Pagina a fost generata in 2.8596 secunde