Cum deschizi un… SRL

106
Cum deschizi un… SRL - cumdeschizisrl-1396794379.jpg

Articole de la același autor

"Vreau să-mi încerc norocul și să deschid firma mea, am acest curaj, dar nu știu cu ce să încep. Cu speranța că voi primi ajutorul dumneavoastră, vă mulțumesc, Victor Cristaru".
v v v
Domnule Cristaru, primul pas pe care îl presupune deschiderea unei firme, potrivit reglementărilor în vigoare, este rezervarea numelui acesteia, deci, va trebui să mergeți, pentru asta, la Oficiul Registrului Comerțului. Este  posibil să vi se rezerve imediat un nume, dacă nu sunt probleme în acest sens. Totuși, pentru întocmirea documentației, ar fi bine să vă consultați cu un jurist sau cu un avocat. 
Pentru a vă face cât de cât o idee, consilierul juridic Carmen Gigică precizează că următorul pas îl constituie completarea și încheierea contractului de comodat și a actului constitutiv. Apoi, se va depune, la banca agreată de dumneavoastră, capitalul social, împreună cu rezervarea de nume. După care, cu chitanța care să dovedească faptul că ați plătit capitalul social, dar și cu restul documentelor, veți reveni  la Registrul Comerțului, pentru a completa formularul necesar dosarului de înființare. Aici veți primi și alte informații care să vă ajute să finalizați acest demers. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3589 secunde