Cosmetica la domiciliu. Ce greșeli trebuie evitate la epilarea mustaței

361
2
Cosmetica la domiciliu. Ce greșeli trebuie evitate la epilarea mustaței - siteepilaremustata-1411307756.jpg
Evident că orice femeie își dorește să scape de mustață prin orice metodă posibilă și să nu rămână cu pete pe față sau să se irite. 
Află, în continuare, ce erori se pot face la momentul epilării mustaței, dar și ce recomandă Frumusețe.Unica.ro pentru a le evita pe viitor:


Obiceiul de a rade mustața
De departe, cea mai mare greșeală pe care o poți face este să-ți razi mustața, ca un bărbat, pe motiv că este comod sau ai un eveniment și se impune o soluție rapidă. Cu toate că părerile sunt împărțite în privința miturilor și clasicului "O să crească mai des și mai repede!", principala problemă cu rasul este că părul crește nu doar repede, cât foarte, foarte aspru. 


Folosești tratamente cu retinol
Retinolul face tenul fragil și sensibil, iar o epilare cu ceară se poate termina cu straturi de piele lipsă, luate odată cu ceara, dacă nu stăpânești ca la carte procedura. 


Comentează știrea

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Pagina a fost generata in 2.1067 secunde