Rețeta zilei

Conopidă cu legume la murat

1260
Conopidă cu legume la murat - 4octreteta-1317742888.jpg
Ingrediente: o conopidă mare, 3 morcovi, 3 ardei gogoșar sau kapia, sare după gust, 20 ml oțet, frunze de țelină, piper boabe.

Mod de preparare: Legumele se spală, se taie după preferință. Conopida se desface în buchețele, morcovul se taie rondele, ardeiul se porționează în rondele mai mari, frunzele de țelină se lasă întregi. Avem nevoie de un borcan mai mare, în care punem legumele în straturi alternative, iar printre straturi adăugăm piper boabe și deasupra frunzele de țelină.

Saramura: la un litru de apă se pun o lingură mare de sare și o lingură de oțet, se fierbe, apoi se toarnă fierbinte peste legume. Se capsează borcanul și se pune într-un spațiu aerisit, fără lumină. Conopida murată se servește alături de preparate din carne.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Conopidă la borcan
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Pere în sos de vin
Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Gogoșari murați cu conopidă
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Pizza cu legume
Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Perișoare speciale
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Gogoșari murați la rece
Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Roșii murate
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Diverse : Pește umplut cu ciuperci
Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Diverse : Prăjitură cu piersici
Pagina a fost generata in 0.3027 secunde