Colțul turistului supărat
Articole de la același autor
Ce riscă locatarii care obturează coloana de aerisire
02 Iulie 2013
Când se plătește mai mult pentru dezbaterea moștenirii
11 Iunie 2013
Cum pot fi descoperiți "șmecherii" care fură apă
26 Iunie 2013
"Am făcut economii luni de zile ca să vin la tratament, la Eforie Nord. Toți avem probleme finan-ciare și nu ne convine să dăm bani ca să ne umplem de nervi! Sunt din județul Timiș, pe la noi oamenii sunt mai molcomi. Eu n-am nimic cu turiștii, mă deranjează numai discotecile, cu muzica lor striden-tă până dimineața. După multe nopți nedormite, am ajuns să mă închid în baie și să pic lat de somn, pe o saltea, cu capul lângă vasul WC. Își bat joc de noi, turiștii, ăsta nu e turism, e o mare bătaie de joc și lipsă crasă de respect față de liniștea oamenilor. În Eforie nu sunt numai turiști, majoritatea sunt localnici, oameni care nu se pot odihni și merg năuci la muncă" – ni s-a plâns R. Mirea. Bărbatul nu înțelege de ce autoritățile locale se arată insensibile la problemele, în primul rând, ale locuitorilor din Eforie Nord, și apoi ale turiștilor, din moment ce sesizările primite pe această temă nu schimbă în bine situația.
Să se facă verificări. Mai mult decât atât, R. Mirea susține că la restaurante… cu ștaif din stațiune nu se respectă regulile cele mai elementare de igienă la prepararea grătarelor: "Noi nu știm ce e în bucătăria lor, cum stau la capitolul curățenie, dar grătarul îl fac afară, în fața restaurantului și oricine poate să vadă cum pun mâna în apa cu muște, apoi aruncă apa pe grătar. Să verifice instituțiile statului, dar de la centru, de la București, așa cred eu că se poate schimba ceva. Nu insinuez nimic, doar fac niște sugestii".
Bărbatul ni s-a plâns și de faptul că faleza este plină de gropi și că multe activități comerciale sunt cu mult sub standarde. Mai trist i se pare că problemele sunt vechi, deși plângerile celor afectați curg din toate direcțiile.
Să se facă verificări. Mai mult decât atât, R. Mirea susține că la restaurante… cu ștaif din stațiune nu se respectă regulile cele mai elementare de igienă la prepararea grătarelor: "Noi nu știm ce e în bucătăria lor, cum stau la capitolul curățenie, dar grătarul îl fac afară, în fața restaurantului și oricine poate să vadă cum pun mâna în apa cu muște, apoi aruncă apa pe grătar. Să verifice instituțiile statului, dar de la centru, de la București, așa cred eu că se poate schimba ceva. Nu insinuez nimic, doar fac niște sugestii".
Bărbatul ni s-a plâns și de faptul că faleza este plină de gropi și că multe activități comerciale sunt cu mult sub standarde. Mai trist i se pare că problemele sunt vechi, deși plângerile celor afectați curg din toate direcțiile.