Colțul constănțeanului supărat

82
Colțul constănțeanului supărat - coltcteansup-1401377637.jpg

Articole de la același autor

"Multe boli au românii, dar boala cea mai gravă mi se pare mie că este legislația confuză din sănătate, împreună cu măsurile la fel de confuze, luate de fiecare guvern care ajunge la putere și căruia îi pute cam tot ce au făcut înaintașii!" – cam acesta ar fi, în linii, mari, motivul de supărare care a determinat-o pe ing. Elena Turcu să ni se adreseze. Scânteia care i-a reaprins supărarea o constituie "eternul nelămurit subiect al coplății. Când s-a introdus coplata de 5 lei pentru pacienții spitalizați, mi-am permis să comentez, într-o intervenție televizată, că suma e de-a dreptul ridicolă și că nu se cade ca într-o chestiune atât de serioasă și importantă pentru viața noastră să se ia decizii în bătaie de joc. Pentru că asta e, și nu numai după mine, o coplată de 5 lei".

Cititoarea noastră și-ar fi dorit să se fi înșelat, numai că repunerea pe tapet, în aceste zile, a multdisputatei coplăți i-a trezit un gust și mai amar. Din nou apreciază că "ideea cu șpaga pe bază de chitanță n-o să funcționeze niciodată în România. Poate că în alte țări ar avea șanse, dar la noi, când medicii au salariile pe care le au, să-i dai o atenție de mulțumire prin intermediari, mi se pare chiar mai ridicol decât acea coplată de 5 lei".

Femeia se așteaptă ca toți cei răspunzători de sistemul de sănătate să facă un efort real și "să nască" o lege a sănătății adaptată situației din țara noastră și care să nu se mai schimbe după cum bate vântul Puterii! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Sănătate : Mii de pacienți au dat șpagă medicilor
Pagina a fost generata in 1.1912 secunde